LEONARD Import-Export

Experienta este mama certitudinii - Leonardo da Vinci

 

Noutati

Copyright Leonard Import-Export SRL

LEONARD Import-Export SRL (LIE) este o firma privata, care opereaza din 1991, reprezentand exclusiv in Romania un numar mare de firme producatoare de renume mondial. Deservim clienti din diferite domenii industriale cu echipamente pentru productia de anvelope si articole de cauciuc, echipamente pentru productia de articole din mase plastice, echipamente pentru productia de cabluri electrice si de tractiune,  echipamente de masura si control pentru industria cailor ferate, echipamente specializate pentru dezinfectarea deseurilor infectioase in spitale etc.

De asemenea ajutam clientii cu piese de schimb si cu echipamente refolosite.

Discutam in mod direct fiecare cerere si proiect iar cu suportul echipei noastre de experti oferim solutia optima! Telul nostru este satisfactia deplina a clientului!

Contact Arta

Va invitam sa vedeti picturi la: www.aeus.ro

Octombrie 2020

LEONARD devine reprezentanta firmei PARS Komponenty s.r.o. din Cehia, producator de usi, ferestre si platforme de acces pentru vehicule destinate transportului public.

Februarie 2021

LEONARD devine membru “Corporate” la Club Feroviar.

Firme noi reprezentate in Romania

LEONARD a devenit reprezentantul firmei Johann Leimbach  GmbH din Germania, producator de echipamente pentru industria de cabluri.